Så er der dyrskue i Løgstør

Traditioner og et trofast publikum skal være nøgleordene bag Løgstør Dyrskue. Et skue med store maskiner, brølende køer og vrinskende heste.


Løgstør Dyrskue er klar til at byde folk velkommen til årets dyrskue. Et dyrskue, som følger årelange traditioner, og hvor land og by mødes. Trods et mindre antal tilmeldte dyr håber arrangørerne, at skuet bliver velbesøgt.


- Der er mange, der gør et stort stykke frivilligt arbejde, derfor håber jeg at de besøgende vil bakke op, siger Bent Højgaard Andersen, formand for skuet.


De færre dyr skyldes blandt andet, at der er hele tre dyrskuer i det nordjyske samme dag.


Heldigvis er der mange maskin- og produktudstillere, endda flere nye.


Officiel åbning


Fra morgenen er der bedømmelse af dyrene, hvor de bedste, modeldyrene, findes over middag.


Klokken 11.40 er der officiel åbning med tale ved svineproducent Per Bach Laursen (V), som er medlem af Økonomiudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget i Vesthimmerlands Kommune.


Opvisninger


Der vil i løbet af dagen være forskellige opvisninger både med to- og firbenede. Der vil være gymnastikopvisning og opvisning med både hunde og heste.


Preben Palsgaard, Rold, er manden bag et stort skovhuggershow, som man kan se klokken 12.30.


Hele dagen igennem vil der være fokus på »spis sammen«, der uddeles opskrifter og gives smagsprøver.


Der vil også være kreative stande. Janni Kusk Poulsen kommer og fortæller om, hvordan hun laver håndstøbte lys, og hvordan hun dekorerer med billeder og neglelak. Ulla Otte laver smykker i keramik og natursten, og så væver hun puder, duge, viskestykker og meget mere.


Løgstør Dyrskue finder sted lørdag den 17. juni fra klokken 9 til16.

Læs også