Danish Agro og Horsch indgår distributionsaftale i Sverige og Norge

Danish Agros datterselskaber Swedish Agro Machinery og Norwegian Agro Machinery overtager distributionen af Horsch’ produkter i Sverige og Norge.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med aftalen, da HORSCH kvalitetsredskabsprogram supplerer det øvrige produktprogram perfekt.

- HORSCH producerer redskaber af høj kvalitet. Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd vi samarbejder med. Vi er rigtig glade for det kommende samarbejde i Sverige og Norge, siger han.

HORSCH Export Manager, Traugott Horsch, ser også store perspektiver i aftalen:

- Vi er stolte og glade over aftale med Danish Agros selskaber i Norge og Sverige. Vi har allerede et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med Danish Agro på det finske marked. Med aftalen er vores kunder sikret et langsigtet, professionelt salgs- og servicesetup, som vil komme svenske og norske landmænd til gode. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro, siger han.

HORSCH og Danish Agro Machinery vil sammen være på Borgeby Feltdage i Sverige fra 28.  samt 29. Juni  samt til Agrisjå i Stjördal i Norge senere på sommeren.

Læs også