Odsherred på tre ben

Forening, økonomikontor og mæglerforretning markedsføres som selvstændige enheder i Odsherreds Landboforening.

Ved at etablere afdelingen Odsherreds LandboMægler har Odsherreds LandboForening nu fået realiseret en strategi om at have en virksomhed på tre ben, fastslår Allan Klestrup Hansen, som overtog formandsposten tidligere i år.

- Landboforeningen er vores hovedaktivitet som den samlende forening for landmænd i Odsherred og bindeled til organisationen Landbrug & Fødevarer. Det er også foreningen, der ejer vores kontorhus på Bjarkesvej i Nykøbing.

- I kontorhuset er økonomiafdelingen langt den største. Den afdeling hedder nu Odsherreds LandboRevision. Navneskiftet skal vise, at det er en selvstændig forretningsenhed. I dag betjener afdelingen over 650 landmænd og andre erhvervsdrivende, oplyser Allan Klestrup Hansen.

Ungt lederteam

Med de tre ben – Odsherreds LandboForening, Odsherreds LandboRevision og Odsherreds LandboMægler – og med et ungt lederteam i Ulrich Goth og Nanna Lind, som er personaleansvarlig, ser Allan Klestrup Hansen optimistisk på fremtiden.

- Vi kan styrke vores position som rådgiver og sparringspartner for landmænd og andre erhvervsdrivende i og uden for Odsherred, vurderer landboformanden, som også glæder sig over ansættelse af ejendomsmægleren Rikke Søegaard, som gjorde det oplagt at udvikle ejendomskontoret til en ejendomsmæglerforretning.

- Interessen for landejendomme i Odsherred stiger. Det er en klar styrkelse, at vi nu kan hjælpe vores medlemmer – og andre som går i salgstanker – med at markedsføre og forhåbentligt også sælge deres ejendomme, påpeger Allan Klestrup Hansen.


Et hårdt år

Han kan omvendt se tilbage på et år, der var et økonomisk hårdt år for landboforeningen, og det skyldes især et lederskifte.

Allan Klestrup Hansen kan sammen med den nye direktør for Odsherreds LandboForening, Ulrich Goth, dog slå fast, at første halvdel af 2017 har været anderledes positivt.

- Vi har en god tilgang af kunder i LandboRevision. Vi har allerede ansat et par medarbejdere mere og har senest slået en stilling op som økonomikonsulent eller revisor som følge af stigende efterspørgsel på vores rådgivning, fortæller Ulrich Goth
 

Læs også