Stor russisk ordre til Skiold

To komplette fodermølle-løsninger i Rusland skal leveres af Skiold. Køberen er russiske RBPI Group, der er i gang med at opføre to kæmpestore svinefarme med i alt 12.400 søer.

Skiold, som er blandt verdens førende inden for komplette fodermølle-løsninger, har underskrevet en aftale om levering af to identiske fodermøller med hver en kapacitet på 28 tons/timen til RBPI Group i Rusland. RBPI Group er i gang med at opføre to meget store svinefarme, i regionerne Kaliningrad og Nizhny Novgorod, hver til i alt 6.200 søer med en samlet årlig produktion på 420.000 slagtesvin. Hvert fodermølleprojekt består af indtag, rensning, siloer, doseringsudstyr, tørreri, transportudstyr, mølleri, blanding, pelletering og kontrolsystemer.

Med verdens største skivemølle

Det specielle i denne ordre er ikke kun størrelsen af projektet, men at der til hvert anlæg leveres 2 stk. SK780, som er verdens største skivemølle og de første til levering i Rusland, meddeler Skiold.

Det første anlæg skal leveres inden december 2017, og det andet anlæg i starten af 2018. Der vil blive produceret godt 20.000 tons kød om året på hver farm, hvilket kan brødføde hele området med kvalitetskød, samtidig med at der i alt skabes mere end 400 arbejdspladser.

Kender fodermøllen

RGPI er en virksomhed med en mission om at være den mest effektive, profitable samt miljøvenlige producent af kvalitets kød i Rusland. Virksomheden har involveret sig samfundsmæssigt i nærmiljøet i meget høj grad, skriver Skiold i en pressemeddelelse, og gruppen er en større bidragsyder til velgørenheds-projekter i Rusland til gavn for lokalområdet.

- RGPI Group har siden 2009 haft en Skiold fodermølle til produktion af foder til svineproduktionen på en eksisterende svineproduktion, og da vi igen skulle udvide faldt valget af fodermølle-leverandør igen på Skiold. Med 12.400 søer er driftssikkerhed ét af vores højeste prioriteter for valget af såvel leverandør som produkter, siger CEO RBPI Group Thomas Nørgaard.

Støjsvag og lang holdbarhed

Skiolds SK780 er velegnet til formaling af mange råvarer. Formalingsgraden kan justeres under kørslen, og man opnår optimal foderstruktur til alle dyregrupper. Møllen er særdeles støjsvag, har exceptionel lang holdbarhed på alle sliddele, og en høj kapacitet med et meget lavt strømforbrug, oplyser Skiold.

 

Læs også