Fynsk firma klar til flere opgaver

Efter udløbet af en konkurrenceklausul i forhold til sit tidligere firma er entreprenør Jens Toft, Ringe, klar til at udføre flere opgaver – blandt andet inden for landbrugsbyggeri.

Søndag den 13. august 2017 var en god dag for entreprenør Jens Toft (47), som for to år siden startede virksomheden Toft Entreprise A/S, der har til huse på adressen Selagervej 5 i Ringe på Midtfyn.
Den dag udløb nemlig en konkurrenceklausul, som Jens Toft havde med sin tidligere arbejdsplads, hvor han de seneste år var partner og salgschef landbrug.

Frie hænder

- I den forløbne periode har jeg bygget for flere gamle kunder, fortæller Jens Toft. Men efter udløbet af konkurrenceklausulen har jeg nu frie hænder til at bygge for alle, der ønsker det.
I det hele taget er Toft Entreprise A/S godt i gang på landbrugssiden. Blandt andet med etablering af et forrum med kantine på en landbrugsejendom. Opførelse af en tilbygning på godt 700 m2 til en slagtesvinestald ved Hundstrup. Og byggeri af flere andre landbrugsbygninger.
Firmaet har for øjeblikket tre fastansatte medarbejdere, og Jens Toft forventer, at der i løbet af et års tid vil være omkring 10 i firmaet – plus underleverandører.

Læs artiklen i temaet om svin i næste uge LandbrugFyn, avisen udkommer torsdag, men kan allerede nu læses her på hjemmesiden.

Læs også