Dialogmøde for fynske kvægfolk på mandag

Den nye formand og ledelsen for Landbrug & Fødevarer Kvæg kommer til regionsmøde i Vissenbjerg mandag den 6. november om formiddagen.

Mød op og vær med til at sætte dit præg på fremtidens kvægbrug. Sådan lyder opfordringen fra sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Kvæg, der på mandag den 6. november fra klokken 10-12 kommer til regionsmøde på Fyn. Nærmere bestemt hos Centrovice i Vissenbjerg.

Foruden ændringen fra aften til formiddag bliver det en ny form for møde, hvor der bliver mere plads til dialog frem for højfaglige indlæg på dagsordenen.

- Det er vigtigt, at vi får dialogen med de aktive kvægproducenter, så vi sikrer, at de får muligheden for at komme med forslag til de politiske og faglige udfordringer som vores erhverv står i, siger Christian Lund, der i år blev valgt som formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg efter Peder Philipps mange år på posten.

På programmet er blandt andet en drøftelse af god ledelse, bæredygtigt kvægbrug og større udbytte af sundhedsrådgivningen. Og med til debatten er blandt andre Jens Philipsen, formand for faggruppen Kvæg i Dansk Dyrlægeforening.

Derudover er der fokus på digital foderstyring, hvor Niels Bastian Kristensen, chefkonsulent i Seges Husdyrinnovation, giver et indlæg samt drøftelse af god ledelse og bæredygtigt kvægbrug.


Læs også