Sjørup Traktor skifter navn til Sjørup Group

Sjørup Traktor A/S har skiftet navn til Sjørup Group A/S, men vi er stadig nøjagtig den samme virksomhed og de samme medarbejdere. Navneændringen har været i overvejelserne over flere år, men er nu blevet en realitet.

- Vi har i rigtigt mange år været kendt som Sjørup, og det er blevet et rigtigt stærkt brand for os, så det har været vigtigt at bibeholde dette navn, siger direktør Ole Lauridsen.

Siden 1963 har vi været kendt for Sjørup Traktor, så det er en stor beslutning. Vi har i alle disse år erhvervet os rigtig stor erfaring og udvidet vores kompetencer. Vi er en virksomhed, der konstant ser fremad og hele tiden er på jagt efter nye måder at gøre tingene på – altid med øje for, at det skal være til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og det skal vores navn leve op til, fortæller direktøren.

- Eftersom vores agenturer breder sig ud over en lang række andre industrier, som vi allerede har et godt salg til, så føler vi at der er behov for et mere tidssvarende navn til hele firmaet, hvorfor valget er faldet på Sjørup Group A/S. Men som sagt er vi stadigt de samme, og med de samme værdier som hidtil, slutter Ole Lauridsen.

Læs også