Kæmpe nytårssalg til klokken 17 i dag

Bay Christensen i Rønnede åbnede her til morgen, torsdag den 28. december, et kæmpe nytårssalg med super tilbud på nye og brugte maskiner.

Der var interesserede købere fra alle egne af Sjælland og Lolland Falster, da Bay Christensen A/S her til morgen åbnede for et kæmpe nytårssalg under mottoet – Et eldorado for maskinfolket.

Masser af nyt såvel som brugt materiel, og med alt fra minigravere over gravemaskiner, traktorer, teleskoplæssere, som klippere og redskabsbærere, var sat på salgslisten til gode priser.

Indehaver Carl Bay Christensen har for få måneder siden igangsat et generationsskifte med Morten Christoffersen og Mathias Friederichsen, og alle tre havde de, såvel som de øvrige sælgere og ansatte, travlt med at servicere de mange potentielle kunder.

Ved middagstid startede et timesalg af to gamle, men nyistandsatte Fordson traktorer, en Fordson Super Major og en Fordson Major diesel. Timesalget løber til klokken 17 i dag, hvor årets store nytårsssalg lukker ned.

Spørgsmålet er, om nogen tør vente så længe. Til den tid vil de to traktorer kunne erhverves for henholdsvis 20.000 og 15.000, hvis de da ikke er solgt inden.

Læs også