Valtra-forhandlingen på Fyn er nu på plads

J. Dyhr i Gudbjerg på Sydfyn og O. Søndergaard & Sønner i Nr. Højrup på Nordfyn fortsætter forhandlingen af de finske traktorer.

Valtra traktorforhandlerne J. Dyhr i Gudbjerg og O. Søndergaard & Sønner i Nr. Højrup har indgået et strategisk samarbejde om den forsatte Valtra-forhandling på Fyn og omliggende øer.

- Vi vil servicere vore kunder som hidtil, og når vi for eksempel sælger en ny Valtra, vil det fortsat være os hver især, der tager en brugt traktor i bytte og forestår videresalg, forklarer indehaverne Anders og Lars Søndergaard fra forretningen i Nr. Højrup.

- Naturligvis vil vi komme til at samarbejde lidt tættere om markedsføring af Valtra-mærket, end vi allerede har gjort. Men det har vi nu også gjort hidtil og har således udstillet sammen på dyrskuet for at nævne et eksempel, fortæller Anders Søndergaard.

Redskaber upåvirkede

- Det er vores opfattelse, at det strategiske samarbejde kommer til at styrke Valtras i forvejen stærke position på Fyn, hvor mærket har en relativ høj markedsandel, fortæller indehaver Bo Bukkehave fra J. Dyhr.

De to Valtra-forhandleres redskabsprogram forbliver uændrede med den nye struktur for traktorforhandlingen.

Det er et tilfælde, at begge har Lemken-forhandling, mens de øvrige redskaber er forskellige. Forskellen er også, at hos O. Søndergaard & Sønner er der en stor butik – endda med planer om udvidelse - mens J. Dyhr ikke driver nogen landmandsbutik ved sin forretning og heller ikke har planer om dette.

De henholdsvis 15 medarbejdere og fire servicevogne hos J. Dyhr og 10 medarbejdere og to servicevogne hos O. Søndergaard & Sønner vil samlet servicere hele Fyn med omliggende øer.

Læs også