Dyr- og menneske- flytning hos maskinstation

Den tidligere direktør for Odense Zoo og nuværende direktør hos Nordea Fonden, Henrik Lehmann Andersen, underholdt med sit foredrag om at flytte dyr og mennesker, da Vesthimmerlands Maskinstation for femte gang inviterede til Kundeaften.

Der var både plads til latter og eftertanke, da Vesthimmerlands Maskinstation for femte gang inviterede til kundeaften i værkstedet i Aars. Og så var der vanen tro selvfølgelig også smørrebrød og lagkage på bordet.
150 gæster var mødt op hos maskinstationen, der selv lagde ud med et indlæg, inden Peter Nielsen fra maskinproducenten Väderstad fik ordet.
Efter maden tog Henrik Lehmann Andersen over i fem kvarter, hvor den tidligere direktør for Odense Zoo og nuværende direktør i Nordea Fonden, fortalte om »at flytte dyr og mennesker«. Her kom han omkring den kreativitet, det nogle gange kræver at flytte dyr – giraffer under motorvejsbroer og søkøer fra Sydamerika til Odense – og ikke mindst om, hvad det kræver at flytte mennesker fra at være entusiastiske, men indadvendte, til at blive »entusiastiske historiefortællere med blik for helheder og fællesskab«.
Hos Vesthimmerlands Maskinstation glæder indehaver Jesper Sørensen sig over endnu en aften med stor tilslutning.
- Den er en rigtig god måde at komme tættere på vores kunder og samarbejdspartnere, og så er det bare dejligt at se, at der er god opbakning til sådan et arrangement, siger Jesper Sørensen.

Læs også