bannerPos

Mænd vil have flæskesteg

Redaktionen

03-08-2015 12:09
Mænd vil have flæskesteg, mens kvinder vil hellere have fisk.

Mænd vil have flæskesteg, mens kvinder vil hellere have fisk iform af laks og tun. Når mænd spiser fisk, skal det være som fiskefilet.

Det fremgår af en undersøgelse, som cateringfirmaet frokost.dk, derleverer frokostløsninger til virksomheder, har gennemført.

Undersøgelsen konkluderer, at danskerne generelt foretrækkerklassikere på frokostbordet.

Hele 11 procent af mændene i undersøgelsen foretrækker flæskesteg,mens det kun er 3 procent af kvinderne. En tredjedel flere mænd end kvinder vilogså gerne have roastbeef på brødet.

Når det gælder den varme ret, er den største forskel burgeren.Næsten 12 procent af mændene vil helst have burger, mens kun knap 5 procent afkvinderne er vilde med burger.

Undersøgelsen er gennemført som en onlineanalyse over fire uger ijuni 2015, hvor omkring 500 personer deltog i undersøgelsen, oplyserfrokost.dk.


Nord-West-noteringen nærmer sig 60 euro

For 16. uge i træk stiger Nord-West-noteringen. Stigningen er denne gang på to euro til 58,50 euro, mens noteringen for 8-kilos grise stiger med 1,30 euro til 38,40 euro.

Pöttinger i vækst

I Danmark har Pöttinger øget både omsætning og salg af jordbearbejdningsmaskiner.

Veggerslev er nu McCormick forhandler på Djursland

- Første gang, jeg prøvede at køre med en McCormick traktor, fornemmede jeg, at kvaliteten er i orden. Flere af vores kunder har allerede signaleret interesse for traktorerne, så jeg tror på det, siger indehaveren af Veggerslev ApS, Mads Bonde Andersen.

Landbruget er reguleret på et fejlagtigt grundlag

- Vi landmænd var så at sige på herrens mark, indtil Landbrugspakken gjorde, at vi igen kunne give planterne den næring, de har behov for, nævner skribenten.

Uden frie og uafhængige medier er demokratiet og landbruget truet

Det er, som om man med djævlens vold og magt, vil udskamme kvælstof, mener skribenten. Han finder det svært at komme igennem med landbrugets synspunkter til de landsdækkende medier.

Produktiviteten skal øges for at skaffe mere biomasse

Hvis biomassepotentialet skal stige, uden at påvirke arealanvendelsen, må produktiviteten i landbruget stige. Det samme gælder for energiudnyttelsen af rest- og biprodukter hos energiproducenterne.

Rådner væk: Uudnyttede roetoppe og halm gemmer på energi svarende til en halv milliard liter olie

Der ligger biomasse nok til produktion af 500 millioner kubikmeter biometan og rådner på danske marker hvert år, vurderer ekspert.

Er din gård i virkeligheden en villa?

Nye vurderinger kan have stor betydning for mindre landbrugsejendomme, siger skatterådgiver.

Denne uges markangreb

Planteavlskonsulenter landet over melder hver uge deres observationer af sygdomme og skadedyr i markerne ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen, der her giver en status på denne uges aktuelle angreb.

Flydende gødning svider vintersæden voldsomt i år

– Vi har aldrig set noget lignende, fastslår planteavlsrådgiver Hans Jørgen Bak i denne uge om de voldsomme gulsvidninger, som nu ses efter udsprøjtning af flydende N.
Side 1 af 1519 (30366 artikler)Prev1234567151715181519Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer