LA: - Udskyd høring om vandplaner til marts

Liberal Alliance mener, det nu er tid til at rette op på fejl og hastværk omkring vandplanerne

På et åbent samråd onsdag pegede miljøminister Ida Auken (SF) blandt andet på, at der skal gennemføres en ny høring om vandplanerne.

Det får nu Liberal Alliance til at opfordre regeringen til at lade høringsfristen blive så lang, at vandplanerne først skal revurderes efter at Natur- og Landbrugskommissionen har aflagt rapport i marts. Liberal Alliance mener, at det faglige grundlag for en eventuel revurdering af vandplanerne derved vil være langt bedre.

Hos Liberal Alliance mener fødevareordfører Mette Bock også, at miljøministeren på samrådet lagde op til større fleksibilitet omkring implementering af vandplanerne.

- Den fleksibilitet, der nu lægges op til, er et klart tegn på, at regeringen har indset det uholdbare i at gennemføre vandmiljøplanerne, som de foreligger. Det glæder os, at den sunde fornuft ser ud til at få mere plads. Nu bliver der lejlighed til at rette op på såvel den tidligere VK-regerings som den nye regerings fejl og hastværk omkring vandplanerne, lyder det fra Mette Bock.

Læs også

En sund tarm giver et godt immunforsvar
Klar til DM-revanche
God tilslutning til »DM i Kloakarbejde«
Når maskinerne nemt vejer op til 40 tons
Vandløb skal rustes til klimaforandringer
Dansk andelsmodel stortrives i Sydamerika