1.000 heste til Store Hestedag i Roskilde

I den kommende weekend strømmer hesteinteresserede til Danmarks største udendørs hestearrangement

Når der den 1. og 2. september holdes Store Hestedag på dyrskuepladsen i Roskilde, kan man blandt andet se mange præsentationer og kåringer inden for forskellige hesteracer.

Man kan opleve en spændende variation af opvisninger, shows og konkurrencer i forskellige discipliner. Der vil i år være mere end 1.000 heste i aktion i løbet af weekenden.

Hesteshows og konkurrencer

- Vi glæder os især til at præsentere de store hesteshow i Ring 1, fortæller Helle Lyngfeldt, som er leder af arrangementet og fortsætter:

- Dette er igen i år meget spektakulært med mange smukke ekvipager og flotte indslag. Mange ryttere og trænere har øvet sig i månedsvis for at kunne realisere disse flotte shows.

Også hundeudstilling

Store Hestedag er – trods navnet – også andet end heste. Man kan også opleve forskellige hunderacer både i selve hundeudstillingen og i de mange opvisninger.

- Der vil være godt 120 udstillere til stede og arrangementet rummer også den største markedsplads på Sjælland med næsten alt til ryttere, heste, hunde og øvrige fritidsfornøjelser, forklarer Helle Lyngfeldt.

Læs også