Marine-grossist er gået i land

Virksomheden Palby Marine i Kolding er blandt de førende grossist-virksomheder indenfor bådudstyr.

Når man er stærk på havet, er det kun naturligt at prøve kræfter på land. Og det er præcis hvad bådudstyrs-grossistvirksomheden Palby Marine i Kolding nu har kastet sig ud i.

Virksomheden har netop overtaget det danske lager af producenten af maling - norske Jotun, og her er det især maling til landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og stalde man vil tilbyde.

Palby Marine er med på den kommende Entreprenør & Håndværk messe i Herning den 10. - 12. maj. Og 1. Styrmand Peter Helleskov er spændt på, hvordan landbruget og maskinstationerne vil tage imod virksomheden, som er blandt de førende indenfor bådudstyr, men til gengæld er et mere ubeskrevet blad indenfor landbrug:
- Vi vil især slå på maling til entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, hvor vi kan blande farver præcist efter kundens ønske og med dag til dag levering, forklarer Peter Helleskov.

Overtagelsen af det danske lager af Jotun skete 1. november.

- Den 1. marts ansatte vi en sælger, der udelukkende skal stå for den del. I forbindelse med messen har vi fået lavet farveplancher af alle maskiner ligesom vi vil vise totalløsninger indenfor nymaling, forklarer Peter Helleskov.

Han tilføjer at man til formålet har fået lavet en 12 meter salgstrailer, der vil komme med rundt som en kørende mobil udstilling. Se mere på www. palby.dk.

Læs også