- Skuet er pengene værd

(LANDBRUG SYD) Lely Danmark A/S udvider sin stand på årets skue i Aabenraa og mener, det er et skue, hvor de møder en stor kundegruppe.

- Vi ønsker at støtte de lokale aktiviteter i landbruget og mener, det absolut er pengene værd at deltage.

Sådan lyder vurderingen fra Claus Nielsen, produktmanager i Lely Danmark A/S, der igen i år er blandt udstillerne på dyrskuet i Aabenraa og endog benytter sig af muligheden for at få en større stand.

Adskillige af de sønderjyske maskinhandlere har i fællesskab meddelt dyrskuet, at de ikke ønsker at udstille i år – de deltager kun på Det sønderjyske Fællesdyrskue hvert andet år – altså næste år.

- Jeg skal ikke blande mig i, hvor andre lægger deres markedsføringskroner, men jeg mener, at skuet er pengene værd. Vi er en sønderjysk virksomhed, der også deltager i de sønderjyske aktiviteter, og for mig er der ingen tvivl om, at der ligger en stor kundegruppe i denne del af landet, fortsætter Claus Nielsen, Lely, der har hovedsæde i Rødekro få kilometer fra Aabenraa.

På skuet vil firmaet præsentere bl.a. græsmaskiner og fuldfoderblandere, men der bliver også lejlighed til at snakke malkerobotter, da firmaets robotsælgere deltager.

En lang række forhandlere og importører har som tidligere omtalt i Landbrug Syd i en fælles meddelelse sagt, at de har mere end rigeligt at udstille til i år, så de deltager ikke på årets skue – men er med igen næste år.

Ifølge avisens oplysninger er det dog ikke givet, at der er fælles fodslag mellem dem. Tilsyneladende er der en eller flere af dem på listen, der kraftigt overvejer alligevel at købe en stand på skuet i Aabenraa 4. og 5. juni.

- Vi har givet tilladelse til, at der udstilles nyere, brugte maskiner, og det har vi haft rimelig succes med. Dem kommer der en del af, fortæller maskinkonsulent Kim Brodersen, der er ansvarlig for maskindelen på skuet.

Ud over de brugte maskiner deltager der også entreprenører, og der bliver lejlighed til at prøve ATV-er på en bane, der laves til formålet.

Læs også