12-årig på forsiden

(LANDBRUG SYD) Dommerkomiteen udpegede tegning fra 12-årige Anne Hansen, Tønder, som den, der skal pryde forsiden på DSHs markplaner det kommende år.

Dommerkomiteen kom på en vanskelig opgave, da de mødtes hos DSH i Løgumkloster for at finde frem til den tegning, der skal pryde forsiden på DSHs markplaner i 2004 – der var flere gode bud på en vinder.

Vinderen blev 12-årige Anne Hansen, Tønder, der de kommende måneder kan se sin tegning ende på skrivebordet hos adskillige landmand og i øvrigt er blevet et gavekort på 250 kroner rigere.

- Hun vandt med en tegning, som på glimrende vis illustrerer sammenhænge mellem land, by, dyr og natur, lød en del af begrundelsen for, at valget faldt på netop hendes tegning.

- Vi har fået en meget flot forside og regner helt sikkert med at gentage konkurrencen næste år, Til den tid vil vi formodentlig efterfølgende kunne udstille tegningerne på Museet Holmen i Løgumkloster, siger chefkonsulent Bo Secher, DSH Planteavl.

Han sad i dommerkomiteen sammen med Hanne Knudsdatter Nørgård, Kunstforeningen Cirklen, og redaktør på Landbrug Syd, Leif Christensen, og de skulle finde en tegning som afløser for de fotos, der hidtil har været forside på markplanen.

Læs også