Alsidig maskine kører hvor pladsen er trang

LØSER PLADSPROBLEMER: Med Scantrucks nye Manitou MLT 526 »Compact« kan landmænd køre steder, hvor pladsen er meget trang og utilgængelig, og samtidig råde over en alsidig og magtfuld landbrugsmaskine.

Landmænd har nu mulighed for lettere at komme omkring med maskinen tæt ved og inde i gårdens bygninger. Løsningen er Scantruck’s nye Manitou MLT 526 »Compact«, der på grund af sin størrelse og meget lille venderadius kører selv de mest snævre steder.

Netop pladsen - eller mangel på samme - er for mange landmænd et problem, når de bevæger sig rundt tæt ved - og inde i - gårdens bygninger. Med en bredde på kun 2,01 meter og en højde på 2,06 meter er den nye MLT 526 »Compact« ideel til at arbejde også inde i bygninger af mange forskellige slags.

At maskinen samtidig både er vægtmæssigt lettere og har en meget lille venderadius, gør den kun endnu mere snild at bruge, hvor pladsen er trang. En snildhed som samtidig underbygges af et usædvanlig godt udsyn fra førerhuset.

Det øger mulighederne for anvendelse til for eksempel stabling af halmballer, strøning, rengøring og udmugning. Udstyret er således også på plads. Det gælder blandt andet overfaldsskovl, overfaldsgreb, møggreb og strømaskine.

Der er gjort meget ud af komforten i den nye 5-serie. Derfor fås MLT 526 også i to versioner: Med en højde på 2,06, der muliggør kørsel under selv lav højde. Og så i en højde på 2,22, der trods alt gør det mere komfortabelt i førerhuset, hvis maskinen primært bruges udendørs uden generende højder at tage hensyn til.

På version 2 er der mulighed for at vælge 24” hjul, der gør maskinen særdeles terrængående.

Læs også