Magasin-tilfredshed

- Vi er meget tilfreds med samarbejdet med Grambogård, siger områdechef Finn Hansen, der har ansvaret for Mad & Vin butikkerne i Magasin’s fire stormagasiner i Århus, Odense, Lyngby og på Kgs. Nytorv i København.

- Det startede med, at Bernt Stærke en dag ringede til mig og fortalte, at de var ved at lave et mejeri og spurgte, om ikke det var noget for os at føre deres produkter. Vi fandt ud af, at det kunne lade sig gøre, og vi blev enige om at lave en samarbejdsaftale, fortæller områdechefen, der betegner samarbejdet med Grambogård som en alliance snarere end et traditionelt leverandørforhold.

- Vi går meget op i dyreetik, at dyrene har det godt, og at de går frit. Vi tror nemlig på, at forbrugerne fremover vil gå endnu mere op i dyrevelfærd, understreger Finn Hansen.

- Vores problem er, at tingene bliver mere og mere centraliseret på levnedsmiddelområdet. Vi vil gerne have fat i nicheprodukterne, siger områdechef Finn Hansen, som i den forbindelse oplyser, at Mad & Vin også snart skal i gang med en samarbejdsaftale med Steensgaard Gods på Sydfyn.

- Vi er glade for samarbejdet. Vi har produkter, som kan differentiere os fra andre forretninger. Det startede med mælken, og senere kom kalve- og grisekød til. Vi har fået mange positive tilkendegivelser, og vi har et godt samarbejde både med mejeriet og slagteren.

- En anden ting, vi er glade for, er den store åbenhed, der præger Grambogård. Vi har ofte talt om at arrangere en tur der ud for vore kunder, så de kan se, hvordan dyrene har det, og hvordan tingene bliver produceret. Jeg regner med, at det bliver en realitet efter sommerferien, forudser salgschef Jan Hansen.

Læs også