Teknologi og viden er landbrugets fremtid

VKST holder fire vinterfaglige møder – to dagsmøder og to aftenmøder – på fire forskellige steder den 31. januar og 1. februar.

Bliv inspireret af faglige oplæg med den nyeste viden, når VKST inviterer til gratis møder med fokus på fremtidens landbrug.

Sådan lyder opfordringen fra VKST, som onsdag den 31. januar og torsdag den 1. februar står bag fire vinterfaglige møder – to dagsmøder og to aftenmøder – fire forskellige lokationer.

Møderækken åbnes med et dagsmøde på Landbrugsskolen Sjællands afdeling ved Roskilde onsdag den 31. januar, hvor aftenmødet foregår på Restaurant Bangs Have i Maribo. Torsdag den 1. februar er dagsmødet hos VKST i Sorø, mens aftenmødet er i DGI Huset i Vordingborg.

- Vi sætter fokus på den nære fremtid og de næste sæsoner i marken med den nyeste viden fra forsøgsmarkerne og gode råd fra VKST’s nye skatteafdeling, lyder det i invitationen fra VKST.

Seks spændende indlæg

Klimakrisen og CO2-afgift sætter dagsordenen i fremtiden, både politisk og fagligt, men godt landmandskab og klare, strategiske mål for bedriften kan være en vej til en bedre bundlinje.

På de vinterfaglige møder vil der også være fokus på den nye teknologi – med et blik i den tekniske krystalkugle og på fremtidens maskinpark.

På møderne vil der være seks spændende indlæg, der på forskellig vis alle handler om fremtiden. Det bliver blandt andet om fremtidens landbrugspolitiske landskab, fremtidens planteavl, bedriftens fremtid og fremtidens teknologi i landbruget.

Det bliver også et indlæg om optimering af skatteforhold. Den rigtige skattedisponering kan nemlig få stor betydning for fremtiden. VKST har i den forbindelse etableret en skatteafdeling, der er specialiseret i skatteoptimering.

Det er gratis at deltage i de vinterfaglige møder, og alle er velkomne. De to dagsmøder er fra klokken 9 til 14, mens aftenmøderne er fra klokken 17 til 21.30. Af praktiske hensyn kræves dog tilmelding senest en uge før afvikling. Tilmelding på telefon 70279000 eller på vkst.dk, hvor der også er yderligere informationer.

Læs også