Sagro bliver medejer af Byggeri & Teknik

Byggeri & Teknik I/S udvider ejerkredsen med Sagro, og øger dermed ejerkredsen til at omfatte 5.000 medlemmer, 2.000 flere end tidligere.

Sagro bliver dermed medejer sammen med vestjysk, Lemvigegnens Landboforening og Djursland Landboforening. Udvidelsen sikrer, at medlemmer i både den nuværende og den nye ejerkreds, har adgang til specialkompetencer på bygge‐ og teknikområdet. Udvidelsen glæder direktør i Byggeri & Teknik, Flemming Hedegaard.
 
‐ Vores rådgivning skaber stor værdi for vores kunder, fordi vi oftest opnår store besparelser på byggerierne ved at projektere dem og sende dem i udbud, hvorved der tit er 15‐20 % i prisforskel, siger han.
 
Det er landbrugsbyggeri og ‐teknik, der danner grundlaget for virksomheden. Hertil kommer, at medarbejderstaben udnytter derers samlede kompetencer til at løse mange forskelligartede opgaver for landmænd og private bygherrer. Det omfatter blandt andet ‐ skadesopgørelser, boliger, vindmøllevisualiseringer, maskinanalyser, ADR‐kurser og gyllebeholderkontroller.

Læs også