Mæglere i 50 år

Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme

LANDEJENDOMME Hos Landbrugsmæglerne gælder det primært salg af produktionslandbrug og landbrugsjord, men der er også skovejendomme og lyst-/liebhaverejendomme på hylden.  Når det gælder landbrug, er der kunder i hele landet, mens adressen på lystejendommene primært ligger i Østjylland og Fyn.

- For os gælder det alene om at hjælpe kunden, og vi er uafhængig af alt og alle, og vi vægter moral og etik højt.

Sådan lyder det fra indehaver Svend-Åge Bruun i det 50 år gamle firma, der beskæftiger i alt 12 medarbejdere, hvor de otte er i marken, mens de fire sidder på kontoret i Vejle.

Stor erfaring

Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme i Danmark og har 50 års indsigt og erfaring i dansk landbrug og omsætningen af produktionslandbrug, større gårde og godser, skov- og naturejendomme samt lyst- og liebhaverejendomme.

Landbrugsmæglerne blev etableret af Laurits Jensen i 1970. I de efterfølgende år har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard og senest Svend-Åge Bruun, som indtrådte i 2000.

Virksomheden var i nogle år ejet af Erling Bøndergaard og Svend-Åge Bruun og blev derfor kendt under navnet »Bøndergaard & Bruun«. I dag er Svend-Åge Bruun eneejer og har beskæftiget sig med landbrugshandler i mere end 25 år.

Læs også