bannerPos

Vild med det digitale - eller bare faret vild

- Går der en alarm på eksempelvis fodercomputeren på en ejendom 20 kilometer væk, og landmanden ved, hvad der skal gøres, kan han via TeamViewer logge på computeren og rette fejlen uden at starte bilen, forklarer Simon Husballe, IT-konsulent hos Jysk IT, om ét af de digitale værktøjer, der er på markedet.

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
06-10-2018 09:10
Hos Sagro og Jysk IT har man styr på de mange digitale muligheder, der udbydes på markedet. For den moderne landmand er der hjælp at hente. Men samtidig ingen vej udenom det digitale univers, der vokser konstant, påpeges det.

Er du faret vild i begreber som GDPR, hosted exchange, digitalt dashbord, Summax eller e-fakturering. Så er du ikke alene om det, lyder det fra rådgivningshuset Sagro.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next