bannerPos

DR beklager: - Én fejl er én for meget

I dag er nyheden i Ultra Nyt på DR.dk om, at man får medicin, når man spiser svinekød, påført en mærkat om, at det er fejlagtig information. Indslaget er dog stadigvæk tilgængeligt.

Lasse Ege Pedersen

01-02-2019 08:00
DR erkender, at de har lavet tre fejl, men forklarer, at de har rettet dem i de pågældende artikler og udsendelsen så hurtigt, som det var muligt.

Effektivt Landbrug har modtaget følgende svar fra Kirsten Marie Svendsen redaktionschef DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter og Johanne Bagge, redaktionschef DR Kultur, Børn og Unge omkring kritikken fra Landbrug & Fødevarer.

De påpeger, at alene på dr.dk udgives der cirka 85 artikler i døgnet, hvilket svarer til 31.000 om året.

- Hvis DR laver en fejl, er det én fejl for meget. Derfor beklager vi dybt, at der har været fejl i de tre nævnte tilfælde. 

- I forhold til de tre nævnte fejl var to af dem i artikler på dr.dk. Her blev fejlene rettet mindre end en time efter, at vi var blevet gjort opmærksomme på dem. Den tredje fejl var på Ultra Nyt på DR Ultra, som bringer nyheder til børn. Her blev fejlen rettet i den efterfølgende udsendelse, men desværre først mandagen efter, da programmet ikke bliver sendt i weekenden. Vi har derfor rettet de tre fejl så hurtigt som muligt, efter vi blev gjort opmærksom på dem.

- Efterfølgende erkender vi, at der er plads til forbedringer. I tilfældet med Ultra Nyt burde vi med det samme have gjort opmærksom på fejlen på det område af dr.dk, der hedder ’Fejl og fakta’. I forhold til de to artikler på dr.dk, blev fejlene som sagt rettet på under en time. Her burde vi dog have konkretiseret, hvori rettelserne bestod og efterfølgende også have noteret dem på siden med ’Fejl og fakta’. Det er nu sket med alle tre fejl.

Alle opgaver er vigtige

Hos Go-Gris I/S har de succes med at fastholde deres medarbejdere, og ifølge medejer Martin Mogensen, behøver indsatsen ikke at være så højtravende for at lykkes med et godt team.

Ny slam-teknik genbruger fosforgødning

Frisk slam ud på markerne som gødning er ikke velset, selvom fosfor fremover bliver en mangel i verden. Nyt dansk firma kan nu udvinde P af slam uden energi udefra.

Danish Crown kan bygge til i Kina

Manglen på svinekød i Kina kan i fremtiden få Danish Crown til at bygge endnu en fabrik i riget i midten.

Stormøde forud for folketingsvalg: Vil have faglighed ind i dansk landbrugspolitik

6. maj er landmænd forud for det kommende folketingsvalg atter indkaldt til stormøde på Agerskov Kro i Sønderjylland. På programmet er en række velkendte udfordringer for landbruget, som ifølge Jens Peter Aggesen fra Agerskovgruppen endnu er langt fra at blive løst.
Side 1 af 1518 (30348 artikler)Prev1234567151615171518Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer