Dyrskuefesten er tilbage

Knap 1.100 dage efter jubilæumsskuet i 2019 er Roskilde Dyrskue tilbage efter to »corona-aflysninger«.

Ventetiden er endelig ved at være slut. I slutningen af maj vender den store dyrskuefest i Roskilde tilbage efter to års pause som følge af corona-pandemien, der vendte op og ned på så meget over hele verden.

Intet var pludselig, som det plejede at være. Heldigvis har vi atter fået en hverdag, som minder om »gamle dage«, og for første gang i tre år er der blandt andet mulighed for at komme på Roskilde Dyrskue.

Når portene fredag den 27. maj åbnes til Roskilde Dyrskue, er det præcis 1.090 dage siden, der blev sat et flot punktum for det enorme jubilæumsdyrskue i 2019.

Dengang var der i løbet af de tre dyrskuedage 113.017 besøgende, og dermed bød dyrskuets 50-års jubilæum i 2019 på publikumsrekord.

Nu er der altså så dyrskue igen, og traditionen tro er LandbrugØst på banen med en dyrskueavis om det store skue, hvor land og by mødes i de fantastiske rammer på Dyrskuepladsen i Roskilde.

36 sider om dyrskuet

På de 36 sider i årets dyrskueavis findes alt fra program, kort over Dyrskuepladsen og udstillerliste til andre nyttige oplysninger om noget af alt det, man kan opleve på skuet, ligesom der er en række artikler om deltagere på dyrskuet.

Engagerede dyreejere glæder sig selvfølgelig til at vise deres dyr frem, og maskinudstillerne ser frem til at præsentere nyheder og gode dyrskuetilbud på et rekordstort område, der gør Roskilde Dyrskue til landets største udendørs maskinudstilling.

På de kommende sider findes også et interview med dyrskueformand Povl Fritzner samt et indlæg fra Camilla Dupont, der i efteråret tiltrådte som dyrskuedirektør og således står i spidsen for holdet bag Roskilde Dyrskue, der naturligvis – som alle os andre – håber på en fantastisk dyrskuefest.

Læs også