Store forventninger til et af Fyns største arrangementer

Danmarks ældste dyrskue, Det Fynske Dyrskue, skyder med dyrskuet den 17. til 19. juni sæsonen for de store udendørsarrangementer i gang på Fyn. Der er lagt i selen til et dyrskue, hvor læring og leg for børn er i fokus. Arrangørerne er forventningsfulde til det, der bliver et moderne dyrskue for alle.

Fra fredag den 17. til søndag den 19. juni vil den gamle dyrskueplads midt i Odense igen være fuld af liv, når portene åbnes til årets dyrskue. I den forbindelse er der store forventninger til årets dyrskue fra hele holdet bag samt Torben Povlsen, der er formand for Det Fynske Dyrskue.

- Vi glæder os meget til at møde en spændende Dyrskueplads, fuld af glade udstillere og gæster, hvor alle glædes over igen at kunne holde dyrskue på pladsen i Odense. Jeg håber, at der kommer rigtigt mange ud på dyrskuet i løbet af de tre dage, for vi har lagt os i selen for at kunne vise et flot dyrskue frem. Hvor mange gæster dyrskuet får i løbet af årets skue er enormt spændende, og vanskeligt at spå om. Jeg krydser fingre for, at mange – specielt også landmænd og deres medarbejdere – kommer og bakker op om landbrugets store udstillingsvindue på Fyn, men også, at udstillerne får mange kontakter, siger Torben Povlsen.

Dyrskue for alle

Dyrskuet er for alle aldre, men især for børnene er der lagt op til nogle spændende og involverende dage. Med cirkus, legeområder og massevis er aktiviteter er underholdningen sikret til alle dage.

Der er biodiversitetsdag, hvor børn og andre nysgerrige sjæle kan lære mere om vigtigheden af biodiversitet. Her kan man bygge sit eget insekthotel, som kan tages med hjem bagefter. Der vil også være danseopvisning af Teaterskolen Toppen, og søndag kommer Sebastian Klein og fortæller om verdens farligste dyr.

- Vi har i dag et moderne dyrskue, som involverer alle de besøgende i aktiviteterne, der udspringer af dagens landbrug og fødevareproduktion, så de ser den ægte vare. Samtidig betyder det enormt meget for os at kunne mødes igen. Målet er, at folk går herfra med nye oplevelser og viden og ikke mindst, at de har været godt underholdt, siger Torben Povlsen.

Læs også