Ekspert i automatisk malkning

Agro Service ApS, der tilbyder anlæg og udstyr til automatisk malkning, er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Hos Agro Service ApS i Hobro er man eksperter i moderne udstyr til automatisk malkning. Virksomheden, der er blandt dette års erhvervsudstillere på Det Sønderjyske Fællesdyrskue, tilbyder alt inden for staldinventar, herunder malkemaskine og udstyr, til kvægbrug i Nordjylland, samt resten Danmark.

Virksomheden startede oprindeligt med salg og servicering af køleanlæg, men senere valgte vi at specialisere os i alt til kvægbrug, herunder staldinventar. Det betyder, at man kan indrette og opbygge en hel kvægstald.

​Agro Service kan med andre ord levere staldinventar, malkestalde, malkerobotter, mælkekøleanlæg, foderanlæg, skrabeanlæg og maskiner til gyllehåndtering, samt alt øvrigt udstyr som for eksempel mælkevogne og lignende.

Inden for konkret staldinventar tilbyder man Lumiterm-gardiner, gyllehåndtering og ordinært inventar fra især Royal Deboer. De øvrige maskiner er typisk fra Gea Farm Technologies. Dertil kommer et program af forskellige former for rengøringsvæsker.

Der ligger solid erfaring bag virksomheden. Firmaet Agro køleservice blev dannet af Kurt Olesen i 1981 kun med henblik på køleservice. I 1989 kom også malkning og fodring på programmet og firmanavnet blev ændret til Agro Service, i 1993 blev firmaet omdannet til et ApS. I 2011 overtog Martin Olesen og Per Dam gennem et generationsskifte Agro Service ApS. Martin Olesen er søn af Kurt Olesen og Per Dam er tidligere ansat.

Læs også