Nu også Landbolig

Den Velas-ejede Landbogruppen Fyn har etableret en afdeling for salg af huse og ejendomme på op til to hektar.

Landbolig er et nyt koncept for salg af huse og ejendomme i det åbne land på op til to hektar. – Vi oplever stor efterspørgsel, ikke mindst fra byfamilier, siger Birthe Pedersen, Landbogruppen Fyn. Foto: Erik Hansen

1. april var det 30 år siden, Birthe Pedersen startede som ejendomsmægler i Ringe med den daværende landboforening Agrogården og sin sparekasse som medejere. Efter en lang årrække som privat ejendomshandler, men stadig med bofællesskab med landboforeningen, nu i Vissenbjerg, solgte hun sidste år forretningen til Velas, der i forvejen ejede Landbogruppen Midt/Øst.

I dag står hun i spidsen for Landbogruppen Fyn, hvor hun sammen med tre medarbejdere fortsat har til huse i Velas-rådgivningscentret i Vissenbjerg.

Hendes speciale med salg af især mindre landbrugsejendomme er videreført, men i det nye samarbejde er segmentet for produktionslandbrug også blevet opgraderet.

Rekordomsætning

- Det er stærkt netværk, hvor vi har vidensdeling, synergi og et stort køberkartotek at trække på, fortæller Birthe Pedersen og nævner, at Landbogruppen består af i alt otte afdelinger, som alle er ejet af landboforeninger, heraf de tre af Velas.

- Det har været en rigtig god start, og i det første år var det den største omsætning, jeg har opnået i de 30 år som ejendomsmægler.

Som noget nyt her fra nytår har Landbogruppen Fyn som det første sted i landet indført et nyt koncept i form af Landbolig.

- Det handler om boliger og ejendomme i det åbne land op til to hektar, måske med en stor have, blandet bolig med erhverv eller et nedlagt landbrug. Disse huse og ejendomme er attraktive for mange, ikke mindst i byerne, og det vil vi naturligvis rette vores markedsføring efter, siger Birthe Pedersen.

Hun understreger, at det er samme personale, som tager sig af Landbolig.

Læs også