Erfarne kræfter bag sydvestjysk mæglervirksomhed

Hos Agriteam Varde er det erfarne kræfter, der driver en professionel landbrugsmæglervirksomhed for jyske landbrug. Virksomheden har gennemført et generationsskifte, der sikrer fremtiden.

Tekst: John Ankersen

LANDBRUGSMÆGLERE Historien om Agriteam Varde går helt tilbage til 1992, hvor mæglervirksomheden Ejendomscentret i hjertet af byen, var en markant mæglervirksomhed i Varde-området.

Støt stigende vækst og udvidelser med nye større lokaler på Engdraget i Varde og flere ansatte har gjort, at det er en stærk og velfunderet mæglervirksomhed, der er en del af Agriteam-samarbejdet.

Teamet i dag består af indehaver Bo Tølle, der både er uddannet agrarøkonom og ejendomsmægler, tidligere indehaver - ejendomsmægler Bent Mulbjerg samt nyeste skud på stammen Agrarøkonom, Ole Grønnebæk og ikke mindst de to sagsbehandlere Annitta Hedelund og Jeanette Nielsen.

Bo Tølle, der er landbrugsuddannet, kom til virksomheden i 2007, blev medindehaver i 2010 og har siden januar 2019 været eneindehaver, men er i gang med processen med at finde en ny kompagnon og det er i den forbindelse Ole er ansat.

Kunderne repræsenterer en bred pallette inden for naturejendomme, fritidslandbrug og produktionsejendomme i alle størrelser.

- Vi oplever god aktivitet i lokalområdet, fortæller Bo Tølle, der ofte kender de gårde, der skal formidles salg af, ganske godt i forvejen.

Han betegner markedet som godt lige nu, og han håber at holde niveauet.

-  Vi holder jo hele tiden øje med, hvad der sker i markedet, slutter han.

Læs også