Reservedele til entreprenørmaskiner

Granit Parts udvider med reserve- og sliddele til entreprenørbranchen i begyndelsen af det nye år.

Et helt nyt produktområde for Granit Parts i Aabenraa bliver lanceret i begyndelsen af det nye år. Det kommer til at bestå af gængse reserve- og sliddele til entreprenørmaskiner, men også dele som gummibælter, kabinedele, motordele, redskaber og skovle kommer på programmet.

- Det er et program, der vil passe godt ind i vores bestående sortiment af reserve- og sliddele samt tilbehør til landbrug, skov, have og park samt industrien, siger Johnny Gram, administrerende direktør for Granit Parts Skandinavien.

- Med de nye dele til entreprenørmaskiner råder vi nu over et lager på over 250.000 varenumre til levering næste morgen ude hos vores forhandlerne.

 

Katalog på gaden

- Udvidelsen af reservedels- og sliddelesortimentet betyder samtidig, at vi også udvider vores stab af sælgere i Danmark og Sverige, så vi kan servicere bestående, men også nye kunder indenfor entreprenørbranchen, forklarer direktøren.

- Vigtigt for os nu er at få en dialog med landets entreprenørvirksomheder, så vi fremadrettet kan tilpasse og udvide vores sortiment til kundernes behov på dette nye område, siger han og tilføjer, at firmaets nye katalog »Entreprenørmaskiner« vil være ude hos forhandlerne hér i starten af 2019.

 

Læs også

Danmark i front på New Holland-entreprenørmaskiner