bannerPos

Foderstof hjælper konkursbo

De kommende uger vil berørte kunder blive kontaktet, og der vil blive lavet aftaler om afhentning, oplyser Hornsyld Købmandsgaard i forbindelse med, at foderstoffen nu på vegne af konkursboet efter BMG gennemfører mange af de kornkøbskontrakter, som Randers-virksomheden havde indgået.

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
09-02-2019 13:00
Hornsyld Købmandsgaard gennemfører nu på vegne af konkursboet efter foderstofvirksomheden BMG A/S mange af de kornkøbskontrakter, som Randers-virksomheden havde indgået.

BMG A/S’ konkurs i januar måned har nu fået Hornsyld Købmandsgaard til at træde til med hjælp til konkursboet. Det sker konkret ved, at foderstofvirksomheden nu på vegne af konkursboet gennemfører mange af de kornkøbskontrakter, som Randers-virksomheden havde indgået.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Ny model med sælgerpantebreve er godt nyt for unge landmænd

Det bliver lettere at etablere sig som selvstændig, når man kan finde finansiering i egne rækker, vurderer Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer. Hun roser regeringens model, som gør det muligt at udstede sælgerpantebreve og udskyde en del af skatten.

Kære minister, genovervej Kalø

I en tid med stor fokus på arealanvendelse vil vi bede miljøministeren om at genoverveje et ophør af landbrugsdriften på Kalø Gods, som er noget af Djurslands bedste og dermed mest værdifulde landbrugsjord.

Sådan rykker du bundlinjen

Arbejd med dig selv og din adfærd, hvis du vil skabe rammerne for en bedre bundlinje, lød et af budskaberne på en økonomikonference.

Tidlig såning bliver gjort mere attraktivt som alternativt virkemiddel

Efter længere tids pres så bliver omregningsfaktoren for tidlig såning af vinterafgrøder ændret. Tidlig såning af to hektar kan fremover erstatte en hektar efterafgrøder.

Conservation agriculture øger biodiversiteten

Forsøg viser, at dyrkning efter principperne i conservation agriculture (CA) betyder større andel af insekter i markerne, end hvis jorden pløjes eller harves.
Side 1 af 1721 (34405 artikler)Prev1234567171917201721Next