LandboUngdom skal have ny formand

Ungdomsorganisationen LandboUngdom skal have ny formand. Den nuværende formand Peter Jørgen Kock har nemlig meddelt, at han ikke genopstiller til posten, når der er årsmøde den 7. april.

Nogle gange får man et tilbud, man ikke kan sige nej til. Og det er, hvad der er sket for LandboUngdoms formand, Peter Jørgen Kock.
 
Den 27-årige fynbo er blevet headhuntet til jobbet som forsøgsleder hos Agrolab A/S i Middelfart på Fyn. Og da et fuldtidsjob ikke er foreneligt med formandsposten i LandboUngdom, har Peter Jørgen Kock valgt ikke at genopstille, når der er Årsmøde den 7. april på Gråsten Landbrugsskole.
 
- Jeg var klar til at tage en periode mere i spidsen for verdens bedste ungdomsorganisation, da jeg synes LandboUngdom har et kæmpe potentiale, men også står over for nogle udfordringer, jeg gerne ville være med til at tage hånd om. Men nogle gange ændrer forudsætninger sig meget hurtigt, og det er det, der er sket, siger Peter Jørgen Kock.
 
Har stået i spidsen for ny strategi
Peter Jørgen Kock har været formand for LandboUngdom siden 12. oktober 2015, hvor han overtog posten fra Svend Nygaard.
 
De seneste to år har Strategi 2022 været øverst på hans dagsorden. Strategien er blevet udviklet i et tæt samarbejde mellem frivillige og ansatte i organisationen, og målet er at få flere medlemmer. Blandt andet via udvikling af de enkelte lokalforeninger i LandboUngdom.
 
- Det arbejde, vi har igangsat med strategi 2022, er meget spændende, og vi er nu i en fase, hvor vi helt praktisk er begyndt at arbejde med strategien ude i landet - i tæt samarbejde med vores mange frivillige, siger Peter Jørgen Kock.
 
- Det gør mig stolt at se, hvordan de frivillige arbejder med Strategi 2022, og jeg er sikker på, vi nok skal nå i mål med vores strategi. Det ærgrer mig selvfølgelig, at jeg ikke kan følge arbejdet med strategien til dørs, men sådan ændrer tingene sig nogle gange.

Kandidater til formandsposten i LandboUngdom skal melde deres kandidatur senest 17. marts. Information om proceduren for opstilling af kandidater findes på www.landboungdom.dk.
 

Læs også