bannerPos

Den grønne dagsorden stjal billedet ved Sydvestjysk Landboforening

Formand Niels Chr. Laursen berørte traditionelle emner som klimadebatten, landbrugspakken og sidste års tørke i sin tale under mandagens generalforsamling i Sydvestjysk Landboforening. Fotos: Henning Andersen

Henning K. Andersen

13-03-2019 19:42
Klimaforandringerne var i fokus, da Sydvestjysk Landboforening mandag afholdt generalforsamling hos Sagro i Esbjerg. Sigtet er at gøre landbruget mere robust ifølge formand Niels Chr. Laursen.

Det er et problem, at landbruget ikke får tilskrevet goodwill i den offentlige mening for dets produktion af biogas og andet biologisk restmateriale, men i stedet skammes ud for brug af lovlige pesticider.

Vil du læse det hele?

Få 14 dages gratis digital adgang, uden binding

Indtast din e-mail og få tilsendt en adgangskode med det samme

Opret gratis abonnement

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.
Side 1 af 1548 (30942 artikler)Prev1234567154615471548Next