bannerPos

Solskinsøen i Østersøen har en særlig placering

Lars-Ole Hjorth-Larsen, formand for Bornholms Landbrug & Fødevarer, på talerstolen på generalforsamlingen i Nexø, hvor han blandt andet pointerede, at det kræver en vis robusthed at drive landbrug. Foto: Kenneth Jensen

Jesper Hallgren

Journalist
22-03-2019 13:00
Sammenlignet med kollegaerne i resten af landet er landmændene på Bornholm mere solvente, oplyste Lars-Ole Hjorth-Larsen, formand for Bornholms Landbrug & Fødevarer, på foreningens generalforsamling i Nexø.

For en del danskere er Bornholm den lille kasse, der er placeret øverst til højre på mange danmarkskort, og inden for landbruget har Bornholm også en særlig placering. På Solskinsøen i Østersøen er skyerne nemlig knap så mørke som mange andre steder i Danmark.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next