bannerPos

Vil have fat i de små landbrug

Kurt Jørgensen håber, at man fremover kan få fat i endnu flere af de små landbrug. Foto: Christian Carus

Christian Carus

Journalist
21-03-2019 17:01
Alt for mange mindre landbrug er ikke medlemmer af familielandbrug- eller landboforening, mener NF Plus-formand Kurt Jørgensen. Det skal der laves om på.

Med en lille stigning i omsætningen og et resultat, der både før og efter skat giver NF Plus et overskud på 315.884 kroner var der tilfredshed på familielandbrugets generalforsamling onsdag aften på Kimbrerkroen i Aars. Her havde omkring 80 medlemmer fundet plads.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next