bannerPos

DLF tager giganthop og bliver den største spiller for græsser

Tom Bruynel (står til venstre) og Sam White er ved at fortælle om DLF’s køb af PGG Wrightson og om de aktiviteter, DLF gennem de seneste 14 år har opbygget i New Zealand.

Niels Damsgaard Hansen

12-02-2019 13:00
Med købet af PGG Wrightson Seeds, den største spiller ind for græsser til foder og plæner med mere på den sydlige halvkugle, bliver andelsselskabet DLF en gigant. Opkøbet mangler endnu endelig godkendelse fra myndighederne. Men udsigten for overtagelsen synes meget positive, erfarede en lille gruppe danske landmænd og andelshavere på studietur i New Zealand i slutningen af januar i år

Vi kender alle kometer som Bill Gates, Holck Poulsen, Lars Larsen og mange flere, der har formået at banke kæmpe virksomheder med masser af succes op på relativt få år. DLF er hverken en ny virksomhed eller en komet på den måde.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next