Og nej, dyrene masseres ikke dagligt med øl, de opfedes ikke til klassisk musik eller får lange, daglige samtaler. Kobe-kødbranchen er blot dygtig til at gøre det velsmagende kød til en god historie, der sælger. Det indrømmer man på en farm med det berømte kødkvæg.
De ligner egentlig Angus-kødkvæg, som de går der tre til fire i hver af boksene i den åbne, overdækkede stald.
Men man tænker uvilkårlig på, at en almindelig 250 g steak på en almindelig restaurant af disse dyr koster fra 2.000 kroner og opefter.
- Vi gør egentlig ikke noget særligt, indrømmer Takeshi Yamada lidt undskyldt smilende på spørgsmålet om, hvordan de laver så værdifuld
Vil du læse mere?
Prøv 30 dage for 30 kr.
Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.
Allerede abonnent?
Læs mere om Global Farming
Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.
Læs mere her