bannerPos

Hvor meget landbrug får man for 130 millioner kroner i Zambia?

Én af Zambias større farme er netop sat til salg for 130 millioner kroner. Det drejer sig om den knapt 5.000 hektar store Wangwa Farms Ltd i det centrale Zambia beliggende 70 kilometer nord for hovedstaden Lusaka i et godt landbrugsområde.

Jørgen P. Jensen

15-04-2019 21:00
Ét af det sydlige Afrikas store landbrug beliggende i det bedste landbrugsområde i Zambia er sat til salg. - Vores udbytter ligger typisk over 10 tons pr. hektar i både majs og hvede og vi høster to gange om året på samme areal, siger driftsleder Peter Luyt på den salgsklare Wangwa Farms.

- Både klimamæssigt og dyrkningsmæssigt er der en masse fordele i Zambia. Og når vi vurderer indtjeningsmulighederne, ser de væsentligt bedre ud her, end de gør i Østeuropa.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next