bannerPos

Middelhøst i Polen

Onsdag blev der høstet vårbyg på planteavlsbruget ML-Pol i det nordvestlige Polen, og udbyttet var på 7,2 tons pr. hektar med 14,5 procent vand.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
30-07-2020 20:00
Tilfredsstillende høstvejr i det nordvestlige Polen i denne uge, hvor ML-Pol regner med en middelhøst. Dog blev udbyttet i vårbyggen bedre end ventet.

God vind og højt solskinsvejr har præget høstvejret i Polen i denne uge. Planteavlsbruget ML-Pol, der ligger i det nordvestlige Polen, høstede onsdag det største udbytte nogensinde i vårbyggen på hele 7,2 tons pr. hektar med 14,5 procent vand.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next