Hjælp til heste med ondt i leddene

Sundhedsshoppen har i årevis tilbudt et tysk kosttilskudsprodukt til mennesker med ledproblemer – nu er turen kommet til hestene.

Sundhedsshoppen tilbyder produkter til genopbygning af kroppen gennem tilførsel af det 100 procent naturlige kosttilskud som gel fra det tyske firma Berry En.

I snart 12 år har Sundhedsshoppen med disse produkter hjulpet mange mennesker med stive, ømme og slidte led samt andre helbredsmæssige udfordringer så som maveproblemer, kolde hænder og fødder, kramper, mangel på vitaminer og mineraler samt mange andre skavanker.

Og nu er tiden kommet til også at hjælpe heste med deres ledproblemer. Derfor tilbyder Sundhedsshoppen nu Equo Aktiv et kollagenprodukt til heste, som er gennemtestet og lige så effektfuld som produktet Aktiv, der er kollagen til mennesker.

Flydende kollagen til heste

Produktet er et helt naturligt produkt baseret på specielle kollagen-peptider til at understøtte brusk og led hos heste.

Det er det første produkt på markedet baseret på denne teknologi og baseret på en gelformulering. Denne sammensætning til heste er udviklet over en periode på tre år i samarbejde med dyrlæger fra Tyskland og USA.

Sammen med dyrlægers erfaring fra den professionelle hestesport og forskeres ekspertise i ernæringsgeler er Equo Aktiv blevet til et selvstændigt produkt.

Produktet er, ifølge indehaver af Sundhedsshoppen, Kirsten Bak Hansen, blevet testet over en længere periode under opsyn af dyrlæger på flere heste med en stor forbedring af hestens led, både som forebyggende og til at afhjælpe slidte led, der er ømme, stive og gør ondt. Det er desuden garanteret fra producentens side, at produktet er helt naturligt og dopingfrit.

Afprøvning på det danske marked

Det nye produkt, Equo Aktiv, til heste kom på det danske marked i november 2021, og Sundhedsshoppen er eneforhandler af produktet i Danmark.

Siden oktober 2021 er produktet blevet testet på en 10 år gammel hest i Fjellerup på Djursland, der havde svært ved at løbe og gå, fordi den havde ondt i benene.

- Efter cirka to måneder, hvor hesten har fået flydende kollagen, 12,5 gram ren kollagen to gange om dagen i to måneder, begyndte den igen at løfte bagbenene, fortæller Kirsten Bak, der tilføjer, at hun har fået positiv feedback fra hestens ejer.

Læs også