Fire dage med heste i Herning

Arrangørerne bag den store traditionsrige messe for alle, der brænder for heste, er igen klar med et stort program. Den 10.-13. marts åbner dørene til Hest & Rytter og Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning.

Dansk Varmblods Hingstekåring og Hest & Rytter messen finder i år sted for 43. gang i MCH Messecenter Herning. Det foregår den 10.-13. marts.

Hingstekåringen i Herning giver et indblik i fremtidens hingste, og dermed også indsigt i videreudviklingen af sportsheste. Det er muligt at se hingstene under rytter, i longe, løse i hallen og mønstret, samt for springhestenes vedkommende i løsspringning.

Kåringen er åben for hingste, som ikke allerede har bedækningstilladelse, og som har mulighed for enten at få bedækningstilladelse for året eller blive endelig kåret.

Aften gallashow

Foruden de mange hingste, der stiller til kåring, vises mange kårede hingste i dressur- og springklasser op til sværeste niveau. Desuden byder programmet på unghestechampionat og landsfinale for Danmarks bedste femårs dressur- og springheste.

Traditionen tro har publikum også i år mulighed for at opleve et brag af et gallashow med store underholdningsnavne både fredag og lørdag aften.

Mekka for hesteelskere

Hest & Rytter er ifølge arrangørerne messen, man ikke kan undvære, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret.

Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2020 mere end 60.000 besøgende. Her var der op mod 300 udstillere i hallerne.

Tre af hallerne er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren, uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud. De to andre haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder etc.

Find meget mere om hingstene, udstillere, programmet og om billetterne for de fire dage i Herning på messens hjemmeside.

Læs også