Nyt Hesteliv inviterer indenfor

Mød blandt andet traumeterapeut Marianne Florman og telepatør Mathilde Denning, der holder demo under overskriften »Gro med din hest«, når Nyt Hesteliv i Morud inviterer til åbent hus den 28. august.

Marianne Florman holder demo under overskriften »Gro med din hest«. Arkivfoto

Når Nyt Hesteliv i Morup holder åbent hus den 28. august, vil der være guidede ture, hvor det er muligt at nyde det 20 hektar store naturareal, der er indhegnet til vandrefolde/-stier, som de mange heste og ponyer kan bevæge sig rundt i. Derudover er der aktiviteter for børnene, hvor der er mulighed for at strigle en pony eller måske et æsel og lære noget om dyrene gennem en opgave, som de kan løse på turen rundt med en guide. Børnene kan også opleve Camilla Jacobs fortælle om SMIL Horsemanship og om hestes, ponyers og æslers sprog og signaler. Camilla får hjælp til forklaringerne af nogle af Nyt Hestelivs søde ponyer.

Gro med din hest 

Det er også muligt at lytte med, når traumeterapeut Marianne Florman og telepatør Mathilde Denning holder demo under overskriften: Gro med din hest.

Alle heste har noget de kan lære os ud fra deres personlighed, historie og måder at være i verden på - selvom hestene på Nyt Hesteliv måske har oplevet mere end de fleste, vil de kunne reflektere os mennesker – hvis de får lov - og det er blandt andet det, Mathilde og Marianne vil give et input til.

Brugt rideudstyr

Der afholdes i samme ombæring udsalg i internatets butik med masser af gode tilbud på i forvejen små priser. De lover, at der er alt til både hesten og rytteren. 

Der er ingen tilmelding, og entré er gratis, så tag familie, venner og naboerne med til en hyggelig dag. Ud over en guidet tur, vil der være små boder med blandt andet lotteri, hvor man kan vinde fine sponserede præmier. Der er mulighed for, at både børn og voksne kan blive sponsor for en hest, pony eller æsel.

Program

10.30 – 11.00 Velkommen

11.00 – 11.30 SMIL v/Camilla Jacobs, lær om hestesignaler m.m. for børn og unge

12.00 – 13.00 Gro med din hest med Marianne Florman og Mathilde Denning

13.30 – 15.00 Guidede ture/rundvisninger blandt heste, ponyer og æsler

Nyt Hesteliv

Nyt Hesteliv blev startet i 2005 og har til formål at hjælpe mishandlede og vanrøgtede heste. Internatet er beliggende i Morud. Vanrøgt af heste er et stort men skjult problem i Danmark, og Nyt Hesteliv har løbende udvidet kapaciteten for at kunne tage imod de mange syge og skadede dyr. 

Læs også