Donerer 100.000 kroner til hjælp i Ukraine

Indkøbsselskabet Agro Partnere har sendt 100.000 kroner til Røde Kors til humanitære indsatser og hjælp af civile ofre i Ukraine.

Indkøbsselskabet Agro Partnere A/S, der har base i Kolding, sender nu 100.000 kroner til Røde Kors til humanitære indsatser og hjælp af civile ofre i Ukraine.

Det er første gang, at selskabet yder en sådan form for støtte, men det er ifølge administrerende direktør Viggo Rask en helt naturlig beslutning i den nuværende tragiske situation.

- Det er på alle måder forfærdeligt og ubærligt, hvad Ukraines befolkning går igennem. Og selvom vores bidrag blot er et ydmygt forsøg på at hjælpe og støtte, hvor vi kan, håber vi, at vi kan være med til at gøre en forskel. Det, der sker disse dage i Ukraine, og resultatet deraf, er så betydningsfuldt for hele verden, og vi har alle meget at kæmpe for.

- Vores solidaritet og vores sammenhold har aldrig været vigtigere, ligesom vores værdier forpligter os til at handle, udtaler Viggo Rask, og fortsætter:

Helt inde på livet

- I vores aktionærkreds er der ansat rigtig mange medarbejdere fra Ukraine, så vi har krigens rædsler med de mange menneskelige tragedier helt inde på livet.

Agro Partnere A/S er et indkøbsselskab, der foretager og koordinerer indkøb for selskabets aktionærer bestående af landbrug over hele landet. Den primære omsætning er korn, soja, vitaminer, mineraler, gødning og planteværn.

Læs også