Noter til LO12-2022 side 3

Tilmeldingsfrister til Roskilde Dyrskue

Der er snart kun to måneder til Roskilde Dyrskue løber af stablen, og det betyder naturligvis også, at tilmeldingsfristen for især hesteudstillerne nærmer sig.

- Sidste frist for tilmelding af heste til dyrskuet er således fredag den 1. april, fortæller Helle Lyngfeldt, der er ansvarlig for den store dyreudstilling.

Hun oplyser samtidig, at tilmeldingsfristen for kødkvæg er fredag den 15. april, mens søndag den 1. maj er den vitale skæringsdato for tilmelding af malkekvæg, får, geder, kaniner og fjerkræ.

Betaling og skemaer for dyretilmeldingen er på www.roskildedyrskue.dk, og her findes også regler og andre nyttige oplysninger.

 

Frøavlerforening har fået nyt navn

En af de 11 lokale frøavlerforeninger i Frøsektionen under Landbrug & Fødevarer har skiftet navn, og det er måske ikke så overraskende, at det er Frøavlerforeningen for Stevns, Sydsjælland, Møn og Omegn, som har fået nyt navn.

Foreningens lange navn opstod efter en større fusion i 2015, men på generalforsamlingen tidligere i marts valgte medlemmerne et markant kortere navn.

Det på mødet således enstemmigt vedtaget, at omdøbe Frøavlerforeningen for Stevns, Sydsjælland, Møn og Omegn til blot Frøavlerforening Øst, og det er fortsat med Ole Holmenlund fra Stolpehuse på Stevns som formand.

Læs også