Stort fremmøde til ny Land & Fritid-butik

Land & Fritid kunne for nylig officielt indvie sin nye butik i Fredericia, der er indrettet med nedkølet foderlager.

Den røde løber var rullet ud, da der forleden var officiel åbning af Land & Fritids nye butik på Vejlevej i Fredericia. Foto: Kirsten Dall Dinesen Mange kunder lagde vejen forbi på åbningsdagen, hvor der foruden gode tilbud blev budt på kaffe og kage. Foto: Kirsten Dall Dinesen.

Solen skinnede højt, og flagene vajede stille i vinden, da Land & Fritid åbnede sin butik i Fredericia, hvor den røde løber var rullet ud i dagens anledning, og de fremmødte blev hilst velkommen med kaffe og kage.

Land & Fritids kædedirektør, Erik Dalsro Jørgensen, bød velkommen til de mange fremmødte kunder, samt til Fredericias viceborgmester, Søren Larsen, der havde lovet at klippe den røde snor.

Erik Dalsro Jørgensen fremhævede, at nu da både DLG’s hovedkontor og logistikcenter var flyttet til Fredericia, var det naturligt, at også Land & Fritid fik en placering i byen.

Butikken på Vejlevej er kædens butik nummer 43, og som den første butik i kæden er den indrettet med nedkølet foderlager, som sikrer den højeste kvalitet af koncernens egne foderbrands.

Lang kø og gode tilbud

Viceborgmester Søren Larsen holdt en lille tale, hvor han fortalte om den værdi, butikken tilfører byen i form af blandt andet flere arbejdspladser. Herefter klippede han den røde snor.

En lang kø af kunder skyndte sig derefter indenfor for at sikre sig de gode tilbud i butikken, hvor varerne var sat sirligt op, og hylderne var fyldt til bristepunktet. Butikschef Karina Thomsen var også godt tilfreds med åbningen.

- Det er gået over al forventning. Rigtig mange er kommet for at se butikken og ønske os tillykke. Alle har simpelthen taget så godt imod os. Selv om man måske kunne frygte forsinkelse på leverancer, så er optakten gået uden problemer, fortæller Karina Thomsen.

Læs også