Podcastserie: Søren Dyssemark i »Optimering«

»Landmandens syn på fremtiden« er en podcastserie, som er lavet af LandboSyd og produceret af Landbrugspodcasten. I tredje episode møder du mælkeproducent Søren Dyssemark.

Tredje episode i serien »Landmandens syn på fremtiden« ligger klar på Landbrugspodcasten.

Denne gang har Sune Aagot Sckerl inviteret Søren Dyssemark i studiet. Søren er syvende generation på slægtsgården i Bårsesø, hvor der dyrkes 300 hektar og passes 250 køer.

Dagens emne er »optimering« eller bæredygtig optimering. Søren Dyssemark fokuserer på at optimere de eksisterende rammer ved for eksempel at lave handlingsplaner, hvis noget ikke kører godt - og så arbejder han med de nyeste teknologier.

»Landmandens syn på fremtiden« er en helt ny podcastserie, som er lavet af LandboSyd og produceret af Landbrugspodcasten.

Din vært, Sune Aagot Sckerl, adm. direktør hos LandboSyd, inviterer landmænd og -kvinder i studiet til en spændende samtale om fremtiden. Hvordan ser de deres virksomhed om en årrække? Kan de leve af landbrug, eller skal risikoen spredes?

Du kan finde den nye podcast på https://landbrugspodcasten.dk eller direkte på eksempelvis Apple Podcast, Podimo eller Spotify.

Læs også