bannerPos

Bedre resultater med krydsningskalve og stordrift

Opgørelserne viser, at der er penge i krydsningskalve, fortalte slagtekalverådgiver Henrik H. Bonde

Christian Carus

Journalist
28-05-2019 13:50

- Selvom der selvfølgelig er en øvre grænse for, hvor mange krydsninger man kan have i sin slagtekalvebesætning, da det er nødvendigt at have et homogent hold, viser opgørelserne, at der er penge i at have mange krydsningskalve, fortalte Sagros slagtekalverådgiver Henrik H. Bonde på DLBR Slagtekalves sommermøde hos Rasmus Alstrup ved Videbæk.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next