bannerPos

Kalvenotering til debat

- Når man mangler 600 kroner pr. kalv i forhold til i 2015, er det klart, at man ikke er tilfreds med situationen. Der er heller ikke noget, vi hellere vil end at give mere for dyrene, men som markedet er lige nu, er det ikke muligt, siger Lars Andersen, direktør for Himmerlandskød. Fotos: Christian Carus

Christian Carus

Journalist
24-05-2019 13:33
På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Mens formanden for Danske Slagtekalveproducenter, Lasse Olsen, i sidste uge i Effektivt Landbrug udtrykte sin skuffelse over endnu et fald i Danish Crowns kalvenotering, gik direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke ram forbi, da Danske Slagtekalveproducenter tidligere på ugen holdt sommermøde hos Rasmus Alstrup ved Videbæk.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next