bannerPos

Lund: Salmonella-møde blev aflyst

AF: DITTE BIRKEBÆK JENSEN

JOURNALIST
14-05-2019 11:09

Sidst formanden for L&F Kvæg, Christian Lund, kommenterede det høje salmonella-niveau overfor Effektivt Landbrug, kaldte han det for en ærgerlig udvikling, som han var rigtig træt af.

- Jeg spørger også mig selv om, hvorfor det går den her vej, for jeg synes, at mange derude gør en stor indsats, og at vi via vores faglige folk er godt dækket ind på, hvad man kan gøre og hvad man skal undgå, lød det denga

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

100 procent af svinene overlevede i forsøg med ny ASF-vaccine

Britiske forskere er kommet et skridt tættere på at udvikle en vital vaccine mod afrikansk svinepest (ASF), skriver PigProgress. I en nylig undersøgelse overlevede 100 procent af de svin, der var immuniseret med den nye vaccine, en dødelig dosis ASF-virus.
Side 1 af 1846 (36906 artikler)Prev1234567184418451846Next