bannerPos

Mød kvægbranchens friske kræfter

Formanden for de danske kvægproducenter Christian Lund er blandt dem, der vil holde indlæg om kvægbranchens fremtid på Sagros og Seges’ regionsmøder. Arkivfoto: John Ankersen

Alexander Dornwirth

Videojournalist
12-01-2019 11:00
Sagro og Seges holder regionsmøde i Esbjerg og Aulum 5. og 6. februar, hvor »fremtidens folk« diskuterer branchen.

Tre af indlægsholderne har sat sig i deres respektive stole inden for de sidste år, så det er i høj grad fremtidens folk og dermed branchens fremtid, der er på dagsordenen, når Sagro og Seges inviterer til regionsmøde indenfor kvægbranchen den 5. og 6. februar.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next