bannerPos

Pointer fra Fodringsdag ’19

Mens det måske ikke giver det store i forhold til det samlede klimaaftryk, kan mindre protein i foderet gøre en forskel i forhold til miljøgodkendelser, fortalte Ole Aaes. Fotos: Christian Carus

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
12-09-2019 09:46
Over 200 konsulenter, forskere, enkelte landmænd og andre interessenter var tirsdag samlet i Herning Kongrescenter, hvor årets hovedtema for Fodringsdagen var protein. Her er et par af konklusionerne fra dagen.

Protein og miljøgodkendelse

Mens det ikke gør den store forskel på det samlede klimaaftryk at reducere i tildelingen af råprotein til sit malkekvæg, vil det til gengæld give en mærkbar ændring i besætningen ammoniakfordampning. Og det kan rykke noget i forhold til miljøgodkendelser, forklarede Seges-landskonsulenten Ole Aaes, som var første indlægsholder, da Seges i samarbejde med Aarhus Universitet og Københavns Universitet tirsdag holdt Fodringsdag ’19 i Herning Kongrescenter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB læsser nyheder op på Agritechnica

Opgraderinger, nyheder, simulatorer. Der er masser af interessante ting på JCBs stand på Agritechnica. Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen, viser frem.

Rotorklipper bliver væsentlig kraftigere

Spearhead forhandles i dag af de seks Danish Agro maskinforretninger i Danmark. På Agritechnica blev en ny Multicut 630 rotorklipper lanceret.

Sølvmedalje giver GreenTec-opfindelse enorm opmærksomhed

For 12 år siden hentede Kolding-firmaet hæder i Hannover. Nu gentager historien sig, mens kunder strømmer til standen. Det samme gør ordrerne.

Kartoffeloptager klar til marken

Den to-rækkede optager Grimme EVO 280 med otte tons tank er nu i fuld produktion.
Side 1 af 1690 (33782 artikler)Prev1234567168816891690Next